Bijzondere beroepen

Toen ik in Australie terecht kwam bij een goudmijner, wist ik het zeker; ik ga hoe dan ook een vlog maken over de meest bijzondere beroepen. Ben, de goudmijner nam mij namelijk mee op pad en legde me alles kneepjes van het vak uit. Een uur lang stond ik met een metaaldetector op mijn nek, op zoek naar een waardevol klompje. Mijn beroep zal het niet snel worden, gezien je enorm geduldig moet zijn, maar dat klompje goud is gevonden en ligt zelfs als souvenier in mijn huis.

Door deze bijzondere ontmoeting ben ik aan de slag gegaan en heb DPG Media als mediapartner gevonden. In de tweede helft van 2020 zijn de eerste vijf beroepen vastgelegd; van muskusratten bestrijder tot aan de ontwerper bij de Efteling. Van alles maakte ik mee en dat maakt dit project echt te gek! Na een succesvol eerste seizoen met 1,5 miljoen views, gaan we door. Tien fascinerende banen volgen binnenkort!

Ken jij iemand met een bijzondere beroep? Voor het komende seizoen zoek ik nog nieuwe gasten! Stuur een bericht naar info@marleenhoftijzer.com en wie weet kom ik wel bij jou langs!