Werkwijze social video

van intake tot uitwerking

Uitbesteden videoproductie

Videoproductie is de ideale tool om jouw bedrijf een nieuwe impuls te geven en dus te doen groeien. Heb je zelf al een concept bedacht voor je video of reportage of laat je liever het hele concept door mij uitdenken? Heb je een one man job of een grotere productie nodig? Het kan allemaal.

Hieronder vind je de stappen die we samen doorlopen tot het maken van een videoproductie.  

Vraag direct meer informatie aan

Zelf leren filmen?

Sinds ik vlogger ben bij diverse omroepen, krijg ik steeds vaker vragen over hoe je een goede vlog maakt. Hoe kom je natuurlijk over? Welke apparatuur kun je het beste gebruiken? En hoe zet je een verhaal goed in elkaar?

Dit soort vragen en nog veel informatie, heb ik verwerkt in een cursus! De cursus kan in groepsverband of één op één begeleiding. Elke cursus wordt op maat toegepast, zodat jij precies leert wat je nodig hebt.

Boek een cursus!
leren vloggen

01Intake

Of het nou in de vorm is van een vlog, een aftermovie of human branding content. Van te voren bespreken we jouw wensen en samen kiezen we de beste strategie uit tot ik uitwerk tot een concept.

02Concept

In het concept staat  het doel van de video omschreven en de stijl. Na akkoord, gaan we aan de slag met alle praktisch zaken, zoals locatie en tijden.

03Aflevering

Na de draaidag, monteer ik of één van mijn collega’s alles tot een sterk geheel. Ik werk met 2 feedback rondes binnen het pakket.

Personeels tekort? Zet een vlog in!

Loop jij veel omzet mis omdat kampt met een personeel tekort? Met een wervingsvideo vind je wel het juiste personeel. Met een video kun je ideaal een specifieke functie in beeld brengen en tonen hoe een werkdag eruit ziet. Elke branche kan gefilmd worden. Denk aan de werkvloer, kantoren en productiebedrijven. 

Een wervingsvideo maakt gelijk deel uit van je gehele naamsbekendheid.

Lees meer over wervingsvideo

Meest gestelde vragen

Hoe snel kunnen we starten?

Zodra we het concept hebben besproken, kunnen we binnen twee weken starten, mits de locatie het toelaat. Dus binnen no-time heb jij jouw video binnen!

Wanneer is de video opgeleverd?

De ruwe montage is binnen 14 dagen binnen. Daarna zijn er gemiddeld 2 feedbackrondes nodig om de definitieve versie op te sturen.

Hoe lever je bestanden aan?

Ik werk met Frame.io. Dit is een online tool waar jij heel handig je feedback op kan achterlaten en ook de uiteindelijke versie kan downloaden in hoge kwaliteit.

Hoelang bewaar je het ruwe materiaal?

Zodra de opnames zijn afgerond worden er 2 back ups gemaakt. De ruwe bestanden bewaar ik 6 maanden. Daarna wordt alleen de opgeleverde mp.4 bewaard.

Kun je ook een versie voor social media maken?

Alle montages kunnen aangepast worden naar jouw wensen. Of je nou een Instagram Reels of Facebook versie wilt, samen bedenken we de juiste edits.

In welke regio werk je?

Ik werk overal in Nederland en zelfs internationaal. Mijn kantoor zit gevestigd in Breda. Mijn werkgebied bevindt zich voornamelijk in Brabant en Gelderland, maar ik rij graag naar jouw gewenste locatie toe.