Werkwijze social media

“The best advertising isn’t advertising”

Aan de slag

Met meer dan één miljard wereldwijde gebruikers is Instagram een van de populairste platformen van dit moment. En 200 miljoen gebruikers bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel op Instagram.

En we zitten met ons allen zo’n 53 minuten op social media kanalen.

Hoewel het aantal gebruikers op Facebook af begint te nemen, ontstaat er hier een duidelijke doelgroep (30 – 65 jaar). Ook dit kan in jou voordeel werken. Al met al reden genoeg voor jou als ondernemer om hier professioneel mee aan de slag te gaan!

Meest gestelde vragen

Hoe start je met het vertellen van mijn verhaal?

We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek. Dat kan via de telefoon, maar het liefste kom ik naar jou toe. In dit gesprek bespreken we jouw bedrijf, bekijken we waar jij op dit moment staat en vooral waar je graag naartoe zou willen. Naderhand stel ik een plan op en die deel ik via de mail.

Hoe meet je de resultaten?

Ik bekijk hoe jouw vindbaarheid er momenteel bij voor staat. Bij aanvang maak ik een rapport van jouw aantal volgers. Maandelijks ontvang je een rapport met de nieuwe resultaten.

In het eerste verslag ontvang je een overzicht met acties hoe je jouw website kunt verbeteren, welke sociale media voor jou het meest effectief zijn en welke andere mogelijkheden er voor jou zijn om online op te vallen. Dit alles vertaal ik naar heldere stappen die je meteen kunt toepassen.

En hoe gaat het dan verder?

Elke een maand bel ik je op om te bespreken hoe het gaat en welke social media posts het beste hebben gewerkt. Tijdens dit gesprek kunnen we het plan verder bijsturen, kun jij vragen stellen en geef ik je nog extra tips geven om het maximale uit je marketing te halen door bijvoorbeeld te denken aan andere PR kanalen zoals gedrukte media.

marleenhoftijzer

Even wat inspiratie

Ik denk dat ik jou niet meer hoef te overtuigen waarom storytelling zo’n krachtig marketingmiddel is. En toch wil ik jou nog één filmpje tonen waarin dit precies duidelijk. Misschien ken je hem al, maar deze campagne video van Zeeman ging wereldwijd viral.

Klaar om jouw verhaal te vertellen?