Vlogs Omroep Gelderland

Thuis, wat betekent dit eigenlijk? Sinds januari 2020 maakte ik vlogs voor Omroep Gelderland waarin ik op zoek ga naar de beste verhalen over thuis. Telkens stel ik mijn host één vraag; wat betekent thuis? Deze serie is wekelijks op televisie en instagram uitgezonden geweest. Bekijk het verhaal van Robin, die een heus piratenschip heeft gebouwd of van Anthony die in een hutje in het park van Nijmegen woont.

Door deze bijzondere manier van reizen wil ik de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen. Inmiddels heb ik een boek uitgegeven met meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. Omroep Gelderland vroeg zich af, hoeveel van deze bijzondere thuisverhalen er dichter bij huis te vinden zijn?

Ken jij iemand met een bijzondere verhaal, een jongere die niets liever doet dan zelfvoorzienend op het platteland woont of ken je misschien iemand met een hele interessante verzameling? Stuur dan een bericht naar info@marleenhoftijzer.com en wie weet kom ik wel bij jou langs!