Het zweet breekt vele mannen en vrouwen weer uit. Valentijn staat weer voor de deur. Is jouw partner een reiziger? Dan heb ik een tof cadeau gevonden. Tenminste, hier zou zelf erg gelukkig van worden. Het kost je maar 24,95. Plus een munt van 1,2, of 5 cent. Verpak deze munt en geef hem eerst cadeau. Deze munt is namelijk essentieel onderdeel van het geschenk.

 

Iedereen is toch gek op krasloten? Nee, zoiets afgezaagds ga je niet geven. Het wordt een kras wereldkaart! Als ik namelijk thuis kom van een reis, wil ik zo snel mogelijk aan de slag met het voorbereiden van de volgende trip. De wereldkaarten zijn goudkleurig, maar hoe meer je reist en dus weg mag krassen, hoe kleuriger dat de kaart wordt.

Vaak krijg ik de vraag hoeveel landen ik inmiddels heb bezocht. Nu hoef ik alleen maar een blik op mijn poster te werpen. Hij hangt boven mijn bed, zodat ik kan dromen over mijn volgende bestemming.

Oja, je kunt ook andere leuke gadgets bestellen die ook  handig zijn. Ik bestelde een kofferlabel (het zal niet de eerste keer zijn dat ik een tas kwijtraak) en een vintage map. Maar ze hebben er bijvoorbeeld ook drinkbekers en een vintage koffer!