Je ligt op het dek. Even bijkomen van een inspirerende middag. De zon brand op je huid. Een frisse bries koelt je af. Naast jou ligt Pedro uit Spanje. Je begint het gesprek. Je hoofd tolt nog door van de workshop ‘storytelling’. Pedro stelt voor om het gesprek voort te zetten met een gin tonic aan de bar. De drankjes zijn toch gratis. Je denkt aan de keuze die je morgen moet maken. Een cursus creatief schrijven of marketingtips voor Instagram?

Nederlandse nomads gezocht!

Ben jij deze ondernemer die met Pedro aan boord gaat tijdens de Nomad Cruise? Tof, dan zoek ik jou! Ik ga namelijk ook mee en zoek naar Nederlandse ondernemers die ons kikkerlandje gaan vertegenwoordigen. Hoe meer Nederlanders aan boord, des te leukere samenwerkingen er kunnen ontstaan.

Een ‘Digital Nomad’, wat is dat nou eigenlijk?

Er is maar één duidelijke Nederlandse vertaling voor deze term: een onafhankelijke ondernemer. Digital nomads zijn mensen die graag rondreizen over de wereld en die overal vandaan werken. Het enige wat je nodig hebt, is een laptop en een redelijke internetverbinding. De afgelopen jaren is het aantal digital nomads hard gegroeid. We kunnen immers steeds meer online. Maar het leven als digital nomad kan ook eenzaam zijn. Tijdens de Nomad Cruise ga je juist even offline, ontmoet je andere ondernemers en ben je deelnemer van talloze workshops.

Wat doe je aan boord?

We gaan met 200 ondernemers uit de hele wereld aan boord. Er wordt een omgeving gecreëerd waarin delen, verbinden en leren centraal staat. De cruise duurt 14 dagen, dus elke dag is er wel iets interessants aan boord te vinden. En wil je tussendoor even relaxen? Duik dan even in het zwembad of de gym en drink een cocktail aan de bar. Oja, als wij bijna in Panama aankomen en we de kusten van Aruba en Curaçao zien liggen, stappen we uiteraard  van boord. Even de zeebenen uitschudden.

Boek nu snel via deze blog en krijg €50 korting!

Enthousiast na deze blog? Tof, ik mag €50,- korting weggeven als je voor 31 juli boekt. De cruise start in Gran Canaria op 25 september 2018 en je stapt8 oktober in Colon (Panama) van boord. Via deze link kun je je aanmelden! Vergeet dan niet mijn naam te vermelden.