De eerste vlog staat online!

De eerste vlog staat online!

Ja, daar ben ik weer! Mijn laatste blog is alweer van even geleden. Sorry daarvoor! Het komt niet doordat ik zo druk ben, maar omdat ik weinig inspiratie had om iets te schrijven. Het dagelijkse avontuur wat ik voelde op reis, is verdwenen. De dagen hebben weer structuur en ik slaap niet meer elke avond in een ander bed. Nog bijna wekelijks vraagt er iemand wanneer ik weer op reis ga, maar er zijn echt geen plannen.

“Can I come over?” bij Omroep Gelderland

Waarom? Omdat ik mijn carrière in Nederland wil opzetten. En die gaat de goede kant op. De eerste maanden na thuiskomst, stond de agenda bomvol met afspraken bij drukkerijen, vormgevers en kranten om mijn boek gepubliceerd te krijgen. Binnen drie maanden waren er nog maar een paar dozen met boeken over, dus werd het tijd voor een plan B. Een nieuw project bij Omroep Gelderland!

En met trots kondig ik de eerste vlog “Can I come over?” aan. Mijn hosts Theo en Willemien leerden mij alles over het traditionele carbid knallen in de Achterhoek. Mijn roots. Beschermd met grote oordoppen, mocht ik het officiële eerste shot lossen. En dat ging erop!

Vanaf nu komt er elke donderdag een nieuwe aflevering online. Zo ga ik o.a. nog langs bij een ex-dakloze, een tiny house bewoner en een echte huispiraat! De vlogs staan niet alleen op  Youtube, maar ook op Instagram bij de omroep.

Wat gaat er gebeuren in 2020?

Naast deze vlogs ga ik in 2020 meer als content creator aan de slag. Maar wat houdt dat eigenlijk in? Content is een krachtig online marketing middel. Niet zo vreemd dus dat steeds meer bedrijven de waarde inzien van storytelling via social media.
Video wordt steeds belangrijker en het vertellen van een goed verhaal is essentieel om op te vallen.

Je kunt mij inschakelen voor het maken van Instagram en Facebook content en het bedenken van originele concepten.
Samen verzinnen we een boodschap gericht op jouw doelgroep. Hiervoor werd ik altijd ingeschakeld voor één klus; het fotograferen of filmen van bijvoorbeeld een bedrijfsportret. Maar als echte verhalen verteller denk ik liever mee vanaf het begin!

En de eerste klussen zijn al binnen. Zo zal ik o.a. voor een personal trainer zijn hele huisstijl neerzetten. De website vul ik aan met goede teksten, ik schiet de foto’s en help met de eerste blogs. Wil je weten wat ik voor jouw website kan betekenen? Stuur me dan vrijblijvend een email.