Zoals ik in mijn vorige blog heb vermeld is het filmen voor tour bedrijven soms best lastig, omdat ik vaak maar één kans krijg en alles afhankelijk is van het weer. Het filmen voor Wildlife tours ging me een stuk relaxter af. Inmiddels was ik beland in Sydney bij Laura en Jan Willem. Mijn Nederlandse hosts. Ons vrije weekend spendeerden we met vrienden in een huisje dicht bij de Blue Mountains.


Wetende dat ik een video mocht gaan maken voor een tourbedrijf ben ik als een malle shots op gaan nemen tijdens ons weekendje weg. De zon scheen en dat gebeurt niet al te vaak in deze bergen. Mijn hosts deden prima hun werk als modellen en de basis voor een aftermovie was gelegd. 

Dikke mist voor de Three Sisters

Twee dagen later, toen ik eenmaal op pad was met een bus vol toeristen werkten de wolken wederom niet mee. Kletsnat kwamen we terug van onze wandeling, maar gelukkig warmde de bus onze jassen tussendoor op. We moeten lachen als onze gids met een bedrukt gezicht vertelt: “Okay, this is our view at the Three Sisters today, but there are hidden behind all the fog.

De “Three sisters”, (drie grote rotsformaties), was compleet onzichtbaar. Maar goed dat ik de shots nog had van het afgelopen weekend. Al en al was het weer een leuk uitstapje en ben ik weer een video rijker.