Vorige week mocht ik mijn verhaal vertellen op TEDx Breda. Al twee jaar lang fotografeer ik mijn buren en luister naar hun verhalen. Iedereen heeft namelijk een verhaal over “thuis”.  De foto’s publiceer ik in de lokale krant en deze hang ik op in de flat. Onze lift is niet al te snel, waardoor mensen lang moeten wachten en vanzelf naar de foto’s gaan kijken. Hierdoor raken de mensen meer met elkaar in contact en groeit de sociale controle. Zo raakte ik bijvoorbeeld in gesprek met Karel. Hij maakt expres fouten in zijn schilderij om te testen of mensen wel echt kijken. De organisatie van Pecha Kucha vond het een mooi Bredaas initiatief en zo sta je ineens op twee podia in één maand.

Pecha Kucha in Breda

Na TEDx werd ik uitgenodigd om te spreken bij Pecha Kucha in Breda. Inmiddels is Pechakucha Night een bekend evenement in Breda. Het 20×20 concept is kort, bondig en inspirerend. In 6,40 minuten hoor en zie je alles over een onverwachte fascinatie, bizarre hobby of een inspirerende reis.
Dinsdagavond 29 november 19:30
Voor meer info, kijk hier.