Op zaterdag 11 juni vond het Wielerweekend in Gilze plaats. Ter plekke heb ik portretten gemaakt van de organisatie, bezoekers en de sponsoren en gezocht naar mooie verhalen. En leuke verhalen heb ik gevonden! Gelachen heb ik met Wil en Carla van de pleegirls. Vrijwillig bezorgden zij een glimlach aan toiletbezoekers. In hun vrije tijd oefenen ze bij een cabaret club. Nog nooit had ik zo'n grappig interview!

Mark

“Vorig jaar kreeg ik een flinke tegenslag en ben ik anders leven gaan leven en fietsen heeft daarin mij geholpen.”

Jack

“Tja, wat zal ik zeggen, veiligheid is dit weekend alles”.

Pieter

“TT Smids is de naam van onze eigen fietsclub. We fietsen steeds sneller. We eten veel eieren!”

Bas

“Met een aantal vrienden wilden we een event organiseren. Volgens mij is het wel geslaagd.”

Wil

“Volgens mij ben ik de beste in de dikke banden race, hahaha”. Wij proberen iedereen een glimlach te bezorgen dit weekend!”

Carla

“Met de borstel rond of mensen begeleiden, niets gaat mij te ver! Een super pleegirl, yeaaah!”

Merijn

“Lowlands of pinkpop, dat is echt mijn droom”. Maar Gilze is ook super cool hoor!”

Silke

“Vorig jaar heeft mijn vader gewonnen en mijn broertje dit jaar. Wij zijn een echte fietsfamilie.”