Het afgelopen jaar heb ik veel gewerkt voor GGNET. GGNet is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en biedt alle soorten psychische hulp. Ooit is mijn afstudeerfilm over een bejaarde vrouw met anorexia bij Jan Willem (Manager FPA De Boog) terecht gekomen. Vier jaar later belde hij me weer op met de vraag of ik interesse had om een documentaire te maken over de Boog. Bij de Boog behandelen ze mensen die een strafrechtelijke maatregel hebben. Een intensieve, maar interessante opdracht.

Korte film over psychiatrie

Omdat bij GGNET diverse soorten psychiatrische hulp bieden, werd ik niet veel later gebeld om ook een film te maken voor DITSME (This is me). Het doel van het Ditsmi-model is herstel in de betekenis van medisch, maatschappelijk en sociaal herstel waardoor chronische psychiatrie kan worden voorkomen. Ik volgde een tijdlang een patiënt om vast te leggen hoe het haar is gelukt om uit de psychiatrie te komen. Behoefte aan een film in de zorg? Neem dan snel contact op en bekijk hier meer films die ik heb gemaakt!