Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, heb ik onlangs een nieuwe drone gekocht. Elk weekend probeer ik even te oefenen, want het maken van mooie shots is lastiger dan gedacht. Tot enkele jaren geleden waren we al onder de indruk, zolang je maar hoog genoeg vloog. Door een overvloed aan dit soort beelden, worden wij makers toch net wat verder uitgedaagd.

De cinematische shots, oftewel de filmische beelden die we gewend zijn vanuit de bioscoop vergen iets meer oefening. Je vliegt hiervoor van links naar rechts, van laag naar hoog en je moet pennen met je drone. En dat zonder iets te raken! Mijn drone zal vooral tijdens mijn reizen worden ingezet, maar in Nederland oefen ik elk weekend eventjes. Binnenkort ga ik nog aan de slag met nieuwe filters en accessoires die ik heb gekocht.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn laatste edit vinden!