Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen
Bijzondere ontmoetingen in de Ardennen

29 augustus 2016. Ik ben 28 geworden en zit in de auto onderweg naar de Ardennen. Het regent en er is geen streepje zonlicht te zien. Een week lang fotografeer ik voor BelVilla en ontmoet veel huiseigenaren. De tent ligt achterin de auto. Als ik klaar ben met de eerste ronde huizen is het om 18:00 tijd om mijn tent op te zetten. Nog één keer check ik mijn mail om te zien of iemand gereageerd heeft op mijn oproep bij couchsurfing. Verrek, een uitnodiging van Christina. Ze schrijft: “I have to work, but please come over, my family will help you out’.

Eenmaal aangekomen merk ik het meteen: dit wordt een bizarre overnachting. Lees het hele verhaal op mijn reisblog.